Не страшно йти у Новий рік,
За спиною лишились втрати,
Здобутки вже почали лік,
Їх треба тільки позбирати.
Моя сім'я дає наснаги,
І без знамення карт таро
Я з відчуттям ясного мага
Іду у рік творить добро.
У дружнім колі між родини
Зверну всі гори до землі
Коханої й заради сина,
Вони ж бо сонечка мої.
Свята хай всіх захоплять з нами,
А сльози - лиш щоб змити пил
Течуть від щастя, що бажане
Уже за мить зійде із крил.
Вітаю Світ з Новим початком,
Зірки хай світять яскравіш,
Нових Вам радостей і статків,
Зусиль дещицю й буде більш!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1733 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")