Коли єднаються дві долі
У почутті взаємної любові,
Нема чарівнішого свята,
Від щастя хочеться літати.
В передчутті відвертих поцілунків
Життєвих барв і візерунків,
Я хочу щиро привітати
З благословенням мами й тата.
Хай стелиться добром дорога,
Освячена вінчанням Бога,
І радістю на кожен крок,
І незабаром - діточок.
Кохайте, затишок плекайте,
Щодня захоплення шукайте,
Бо Ви від нині раз на вік
НарЕчені: дружина й чоловік.
|