Ми вижили між інквізицій, Спинили тисячі розправ, Без наших впевнених позицій, Своїх не знали б люди прав… І розпинали б прокурори, І тнув би досі шиї кат, Якби не бився із напором За правду впертий адвокат… Віддам належне я Солону, З його часів вже світ гудів: Без красномовства по закону, Не було б істин у судів… Тому в наш день на Миколая, Я радо з келихом стою: Хай в небі зірка запалає І кожен з Вас візьме свою… Здоров’я Вам і скрізь – удачі, Нехай оцінять Вас стократ, Подяк Вам щирих і віддачі, Я Вами гордий – адвокат…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")