Не замінить ніяка стрічка Теплоти того відчуття, Що дарує мені сестричка, Оберегом усе життя… Роздивляюсь дитячі фото, Я сиджу на твоїх руках, У обіймах, які достоту Обіймають мене в думках… І за тисячі тисяч кроків Небеса я щодня молю: Поруч бути чим більше років, Бо тебе я, як брат, люблю… Хай ніщо не затьмарить вроду І серденько хай не щемить, Ми з тобою ідемо з роду, Для якого підвладна мить… Найрідніша, моя, найкраща, В нас з тобою – єдина кров, Не питаючи навіть нащо, Одне одному шлем Покров… Хай твою осяйну усмішку Повертають тобі стократ, Будь щаслива, завжди, до лишку, Обіймаю… Цілую… Брат.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")