Тяжкий до болю нестабільний рік Пройшов життям, мов річкою без броду, Він багатьох на жЕбрання прирік, Та нам, хіба, звикати з роду? Лишилися достойні поміж нас, - "Куми", "знайомі", заздрісні сусіди Всі показали справжній фас, - То ж і добро приносять біди... За мить котяра схопить миш, Поважний, чистий, повний сили, Хай лапою пригОрне Вас ніжніш, Ніж Ви того у нього попросили... Я всім бажаю в Новий рік Добра і сміху, справ хороших, Нехай ніхто не чує рик, - Лиш муркіт Тигрика... на грОшах!!!
А Ви теж виберіть собі маску якогось звіра. Він не обов'язково має бути злим... По-перше: за три дні - Новий рік. По-друге: а, враз, Вас приймуть за свого...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")