Чоловікам. Хочу в день цей привітати, Наших мужа, батька, брата, Наших воїнів, борців І життя захисників. Хай квітують, для вас, квіти, Колосяться жита хвилі, Хай дарують ваші діти, Вам, свої усмішки милі. Щоб життя буяло щедро Водограєм, добра повним, А найбільше, вам бажаю, Найміцнішого, здоров’я. Дай вам Боже довгих літ І думок високих зліт. Щастя, радості у домі І жіночої любові.
|