У садочку, біля груші, Буде слива розцвітати, Соловейко в холодочку, Сів на гілку, щоб співати.
А Полінка, все стояла, Як та квіточка ,мовчала, Босоніжки свої зняла І підстрибом танцювала.
Поля, солов'ю раділа І тому, вона хотіла, Разом пісню заспівати ну а далі, танцювати. (Вірш для дітей)
|