Ой хітрюща та лисичка Через огорожу стрибнула тихесенько Схопила за хвостик півника Тай тікає швидесенько Півник голосно лементує Ой мені допоможіть! Хто ж мене порятує? Ой від розбійниці спасіть! Лисичка тягне в свою нору Понесе мене далеко Ой горе мені горе Там мені буде не легко Бо малі лисенята Будуть мого хвостика скубти Надоїсть забава малятам То я плаватиму в борщі Друзі ви мене почуйте Прийдіть порятуйте Бо моє життя пропаще Пропаду нізащо. Вискочив котик з двору Та став за лисичкою гнатись Ану віддай господаря мого Ти злодійка клята Злякалась лисичка дуже І півника випустила з переляку Щиро дякую котику друже За те що вгамував розбишаку.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")