На ринку, зранку, рибалка, кинув клоун-рибку Ромі в банку. З ринку, ранком, приніс Рома клоун-рибку бранку. Реготав Рома, як розповіла клоун-рибка Ромі байку, до наступного ранку.
Загадки.
Не велика, не зубата, Помаранча-полосата. Веселить усіх на морі, Рибка, що зоветься.…(Клоун)
Яка рибка в морі проживає, Як циркачка виглядає. В цирку лиш не виступає, Хоч веселу назву має. , (Рибка-Клоун)
Вбрана в циркові убори. Білі, чрнії узори, помаранчеві кольори, Між коралів, в синім морі, Проживає рибка-клоун.((((( (Клоун)
Не сумує синє море, Бо живе там рибка-клоун, Невеличка та стрімка, Як циркачка вигляда.
Мені найбільше сподобалася ось ця загадка: Яка рибка в морі проживає, Як циркачка виглядає. В цирку лиш не виступає, Хоч веселу назву має. , (Рибка-Клоун)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")