У НЕЗЕСЕНЬКІЙ ХАТИНІ, КОЛИСАЛА МАТИ СИНА, МАТИ СИНА КОЛИСАЛА, І СПІВАНОЧКУ СПІВАЛА.
-ЛЮЛІ,ЛЮЛІ ,СПИ ХЛОП"ЯТКО, МОЄ ЛЮБЕ ЯНГОЛЯТКО, СПИ СПОКІЙНО ЦІЛУ НІЧКУ, ХАЙ ТОБІ ПРИСНИТЬСЯ РІЧКА,
ХАЙ ТОБІ ПРИСНЯТЬСЯ ЗОРІ, І ЧОВЕН У СИНІМ МОРІ, І НА ПІВНОЧІ ВЕДМЕДИК, І НА КВІТОЧЦІ МЕТЕЛИК.
ЩОБ ЩАСЛИВІ БАЧИВ СНИ, ЗАСИНАЙ, СКОРІШ ЗАСНИ.БУДУ Я ТОБІ СПІВАТИ, І ТВІЙ СОН ОХОРОНЯТИ.
|