ВИХОВАТЕЛЬКА В САДОЧКУ НАМ РОЗПОВІДАЛА, ЯК ОДНОГО РАЗУ КВОЧКА, КУРЧАТ НАУЧАЛА:
-ВАС , КУРЧАТА, МИЛІ ДІТИ, ПРИГОРНУ ДО СЕБЕ. І РОЗКАЖУ,ЯК У СВІТІ ПОВОДИТИСЬ ТРЕБА.
ЩОБ ВАС ПРУТИКОМ НЕ ГНАЛИ, З ГОРОДУ ДОДОМУ, ТО НЕ ПОРПАЙТЕ РОЗСАДУ, У ГОРОДІ ТОМУ.
ЩОБ ВОДИЧКУ ЗАВЖДИ СВІЖУВСІМ ВАМ ПОПИВАТИ, НЕ ПОТРІБНО ВАШІ НІЖКИ У НІЙ ПОЛОКАТИ.
НА ДОРОГУ АНІ КРОКУ, ДЕ МАШИНА ЇДЕ, А НЕ ТО, ВАС НЕНАРОКОМ, ВОНА ПЕРЕЇДЕ.
ЩОБ НЕ СТАЛОСЯ НІЧОГО, ПОГАНОГО З ВАМИ, БУДЬТЕ ЗАВЖДИ І УСЮДИ, ВИ ПО БЛИЗУ МАМИ!!!
|