ПОЖЕНУ Я НА ЛУЖОК, ГУСАЧКІВ І ГУСОЧОК. ТАМ ЗЕЛЕНА СКРІЗЬ ТРАВА, І СПОРИШ, І КРОПИВА.
ТАМ РОМАШКА І ЧЕБРЕЦЬ, І ЛОПУХ Є І МОКРЕЦЬ, НА ЗЕЛЕНІМ ЦІМ ЛУЖКУ, ТРАВ СМАЧНИХ НАРВУ ДРУЖКУ.
ВДОМА КРІЛЬ У МЕНЕ Є, І ЧЕКАЄ ВІН МЕНЕ, ЩО ДО НЬОГО Я ПРИЙДУ, І ТРАВИЧКИ ПРИНЕСУ.
|