Щастя в нашої Даринки- Є подружки веселинки Та вони в селі живуть, А Даринка в місті- тут.
Як зустрінуться подружки, Дні в барвисті стануть смужки. Літечко уже прийшло, Поспіша дівча в село.
У селі завжди красиво, Й друзі в неї просто диво. В радість буде їм щодня Чи то праця,чи гульня.
|