Пішли до лісу діти по грибочки І заглядають на усі пеньочки. Всі піднімають гілки ялинкові І соснові, й також смерекові.
Знайшли гриби білі, маслята, рижики, Лисички, підберезники, дубовики. Вже назбирали грибочків багато, Для них - це радість і неначе свято.
Повні кошики грибів вони несуть І співаючи додому швидко йдуть. Діти завтра знову всі сюди прийдуть І грибів ще більше у лісі знайдуть.
|