Диво дивне - у садку, на горбочку із піску, ген навпроти хати, виросли палати! А сидять у тім палаці, наче яблучка на таці: дві царівни, три принцеси, королівна й баронеса! Трохи гралися в "долоньки", трохи в "матері і доньки", трохи кішку годували, трохи в "класики" стрибали. Хто сказав - так не буває, королівна не стрибає! Тут буває це щодня! Галас, сміх і метушня! Тут Оленка і Катруся, і Маринка, і Настуся, і Наталка, і Тетяна, і малесенька Оксана! Мить - і виросли палати на горбочку біля хати, і підстрибують на ґанку королівни і панянки!
Оце казочка правдива - повна таця щастя-дива ! Чужова дитяча замальовка , можна вписати в дитячу книжечку, так і хочеться знову в дитинство ( в мене були сестри , і ми часто гралися більше ляльками ніж машинками).В дитячу книжку так і проситься.
Дякую! Над книжечкою думаю, пора вже з цим щось робити))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")