День народження у Міли І за стіл в задумі сіли Коля, Іра і Маринка - Сині очі, дві тернинки
Першим Коля каже сміло: «Светр треба, певно, Мілі!» І несе вже Іра з шафи, Глянули - великуватий!
Наготові інший вже, Замалий, що ж значить це: То – малий, а то – великий, Той розтягуй, той – підсмикуй!
І промовила Маринка – Сині очі, дві тернинки: «Як в’язала мама светр, Ми купили маміметр, Мілі купимо ми светр, Але спершу – міліметр»…
|