Два півники у садку КУ - КУ - РІ - КУ співали. Дві курочки чубарочки їм допомагали. Нам всім треба розгадати загадку цю легку. Скільки діти разом птиці співало у садку? Два півники, й дві курочки, всіх буде чотири. Всю птицю дуже швидко ми нині полічили. Завтра знову разом їх будемо рахувати, Скільки півнів, й курочок в садку буде співати?
|