Вдягають синички тепленькі спіднички, на спинки - кофтинки, на шийки - хустинки, на лапки - ботинки з шерстинки-ворсинки. Ведмідь здивувався:"Чого це усюди пушинки, ворсинки, хустинки з шерстинки? Чому це синички плетуть рукавички, та шиють із пуху м'які черевички? Чому одягнули спіднички-ворсинки, а лапки сховали у теплі ботинки?"
"Усе це не дивно, - сказали синички, усівшись на гілку старої вербички, - Дивися, вже сонце сховалося в хмарах, комахи й жуки поховалися в шпарах, й тобі вже кортить у барлозі поспати, сховалися й люди до теплої хати, із неба вже дощ накрапає дрібненько, а потім і сніг все накриє тихенько. Бо осінь-зима, то не жарти, не смішки! Збирає і білка на зиму горішки, а ми позбираєм ворсинки-шерстинки, пошиємо з пуху м'якенькі кофтинки, сховаємо крильця в м'які рукавички! Усе це не дивно!" - сказали синички.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")