Замісила осінь тісто і пектиме коровай,
А до того короваю із малини буде чай.
В тісто сипле , не жаліє: і горіхи, і родзинки,
І цукати, і калину, і грушки, і апельсинки.
Господиня стіл накрила, чепуриться і сама,
Бо сьогодні в гості прийде краща подруга-зима.
Будуть радо смакувати щирі осені дарунки,
Потім буде малювати на вікні зима малюнки.
А коли настане вечір, осінь ляже під перину,
Розімліє, задрімає і до літечка спочине.
А зима на кухні буде довго-довго чаклувати,
Щоб гостинцями своїми ранню весну частувати.
Дякую. п. Українцю. Ну щодо випечки , то тут я ас)))) дуже люблю готувати, але нажаль не пробую ніколи печеного. А щодо осені, то вона єдина в році така справна і плодовита.
Дякую, п. Ірино. Я дуже люблю осінь і зовсім вона не сумна.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")