У віночок одягнуся,
Стрічки кольорові.
Я на синю задивлюся-
То є хвилька в морі.
А у жовтій промінь сонця ,
Що у небі сяє.
А зелена-то тополька
Що росте у гаю.
А червона-то калина,
Що у лузі зріє.
А рожева-то малина,
А блакитна-мрія.
Біла стрічка-то є воля,
Довго так жадана,
Помаранчева-то доля,
Що усіх з”єднала.
Всі стрічки в моїм віночку-
То є Україна,
І єдина, і красива,
І багата ,й вільна!
Н.Хамоуда
2014р 28.09.
|