Ну й товстунчик кіт Кіндрат,
Любить їсти все підряд.
Молока п"є по півлітра -Ще щось дай,-мурчить він хитро.
Треба сала трішки дати
Та мені ,бач, не дістати,
Підсаджу туди кота,
Хай кусне і утіка,
Кіт втікати не схотів,
Зліз тоді,як все доїв.
Щиро дякую,пане Олесю,за візит на мою сторінку і за коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")