Наша мама дуже строга,
Всіх накаже за провину.
Квас розлито на підлогу,
Вже покарано Марину.
Хоч маленька й спати хочу,
Та сестричку піддержала –
З нею я в кутку до ночі
Так, ні за що, простояла.
25. 08. 2016 рік
Картинка з інтернету
|
Copyright MyCorp © 2006 | Хостинг від uCoz |