Дуже лагідний вірш- колисанка. Я хотіла запалити сердечка, але щось трапилося і тепер горить лише три. Не знаю в чому річ, але хто знає як -то виправте будьласка, бо цей твір заслуговує на безліч гарячих сердечок. Дякую Вам п. Галино.
Оксаночко,не біда,в мене теж так бувало.Щиро рада ,що вірш сподобався. ХОчу дуже .щоб мами співали діткам колискові ,вони сіють дорбо ,ніжність ,любов, ці почуття згодом дадуть плоди в серцях дитячих .
Ох і киця,та й пташка підвела.А мама таки заколисала.Браво,Галя.Тільки жінка з щирим серцем може таке написати.Колискова получилася на славу.Просто бомбезно.
Щиро Вам вдячна за візит на мою сторіночки і за хорошу думку про мій вірш,дякую! Натхнення ВАМ!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")