Вітер шумить, повіває.
Йде листопад понад краєм.
Вітер подув, полетіло
Листя пожовкле, змарніле.
Дощ моросить спозаранку
Видно калюжі на г"анку.
Вітер листки обриває,
В купи побляклі зганяє.
Ромчик зітхнув, кривить рота.
В школу іти неохота.
Краще б лежати у ліжку,
Зовсім не бачити книжку,
А в інтернеті сидіти.
Люблять там бавитись діти.
Вітер в дворі розігрався.
Ромчик до школи попхався.
Щоб мати розум, як в тата,
Треба знання здобувати,
А не дивитись, як вітер
Ніжно розчісує квіти.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 811 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")