Дме легенький вітерець.
А Ганнуся навпростець
Поспішає через поле,
Щоб потрапити до школи.
Ганя ходить в перший клас.
В школі в неї все гаразд.
Там її чекають друзі,
Вчителі і песик Тузик.
Тузик - песик молодий,
Охоронець хоч куди!
Любить він дитячу ласку
І морозиво, й ковбаску.
Ганя має інтернет
І ляльки, й велосипед.
"Тільки всі онлайн уроки,-
Каже Ганя,- то морока.
Не буває світла в нас.
Часто "глючить" гугл-клас."
То ж спішить Ганнуся в школу
По стежині через поле.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 913 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")