Маленька хатинка.
Над нею хмаринка
Униз поглядає,
Вітусю чекає.
А дівчинка Віта
Закохана в квіти.
Їх в неї багато
Росте біля хати.
Але зараз спека,
А дощик далеко.
Пов"яли всі квіти.
Засмучена Віта.
Аж раптом з хмарини
Сипнули краплини.
Йде дощик завзято
На квіти і хату.
Радіє дитина
І квіти, й хмарина.
Така, ось, пригода
В спекотну погоду.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 358 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")