Хорт ганяв хортицю, хряк похрюкував на птицю. Трохи хрипом, трохи криком розревлася Христя дико. І розчулена гвоздика забарилась крити лико. Бджілка бджоленят навчала як нектар з гвоздик збирала. І літала, розглядала, барв кругом рясніло мало. Лиш гвоздика коло Христі червоніла кольористо. В жмені зірване намисто теж красиве і барвисте, бджілка його зажадала й дівку ткнула своїм жалом. От і навчена пекучим болем Христя, що не все те горе, Що в кулак стиснула міцно Гарне щось, зруйноване фізично!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")