Розказала Сова мудра новину Лисиці: "Щоб здавали звірі хутро, прийняли в столиці" "Прийняли - сказала в Раді - отакий закон: Якщо маєш якесь хутро - здай, "хоч душа вон"! Тож зібрала Лиска речі і замкнула но'ру І майнула швидесенько у гайок, за гору. Біжить собі, поспішає й Мавпу зустрічає: "А куди це ти летиш?" - Лисицю питає. "О-ой! І не питай, хвостата, тут біда така! Прийняли Закон в країні - стає дибом шерсть Звірам всім здавати хутро, якщо таке єсть!" Що ж робити? Мавпа в шоці! Треба утікать! Дуже шкода своє хутро дарма віддавать. То ж майнула Мавпа вгору, по гіллю летить А Лисиця їй гукає: "Куди тобі спішить? Ну, і де ж в тебе те хутро? В тебе ж голий зад! Так що, Mавпo, не лякайся і вертай назад!" "Ой, кумасю, ти ж не знаєш, як в нас може буть! В нас як завжди, з голозадих, перш за все почнуть!"
Ясно що зміст є , просто ще "недотворений" , потребує доопрацювання .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")