Каявсь вовк, що поїв вівці
І казав, що вже не буде...
То ж, качок пасти на річці -
Наказали йому люди.
Непомітно прийшов вечір,
Вже надворі сутеніло...
А качки із пасовища
Не ішли, і не летіли...
Ви, спитаєте сердито:
- А, яка тут є мораль?
Не усім на цьому світі,
Можна вірити - на жаль.
|