У закордонний Чорний Ліс Папуга звісточку приніс, Мовляв,забити хочуть стрілку – Не тільки випити горілку- Четвірка звірів лісових. Рознеслизвісточку по світу Маленькі дятли-стукачі. Хто знає – скаже трішки більше, А ти, народе, помовчи! Там за пеньком сидить Лисиця, І Ворон сів, присів Їжак, А Вовчик збоку зачаївся – Зі страху певно і закляк. Так за пеньком усі сиділи- Про Україну щось бубніли, Й пищала їхня сіра свита, Що Україна дуже бита… Став щоки надувать Їжак: - Хватит нам здесь диктовать! Нас там не было и нет!- Вот такой для вас ответ!!! Ни Кубанские ежи Ни другие звери. Ваше царство – царство лжи И вы все Бендеры! И это только Ваш конфликт- Не выдаю секрета- Мы ваши шишечки пришлём К середине лета. Наш день расписан по часам- Мой майский жук на взлёте: Мы в Сирии, Иране – там Мы при любой погоде… Здесь что-то нужно подписать? Подпишем- мне не жалко. Кого на что-то поменять? Давайте в лапы палку! Наш Вовчик тихо загарчав – Політик поганенький: - Коли б ці наслідки я знав- Не став би президентом! Я ж бо в солдатах не служив, Не ходив в військові марші- «Не політак, а гівнюк»- Так сказав Баклан - той старший. Голоском як не хриплю – До Висоцького далеко… По мені хрести й стовпи – Як підранені лелеки. Я ж бо клоун – не вояк, Лише вмію підгравати. Лев інструкцію украв Як тим Гаєм керувати! Як приїду – то знайду Я на Левчика управу- Тараканів натравлю, Щоб не мав зі мною справу! І наш Вовчик прилетів З Чорнолісся в Гай зелений, Чи злякавсь, чи не схотів- Та не стрівся він із Левом… Ну а ми, шановний люд, Мусим в Гаю проживати, Просим Господа, щоб зміг Україні Мир подати!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")