Правда ж,п.Катерино,Інколи і нам хочеться хоч на хвилинку в дитинство зазирнути,особливо тоді,коли веселка на півнеба і калюжі виблискують сонччним світлом (от б босоніж і по калюжах,як у дитинстві,зараз рідко таке і в селі побачиш,а жаль,бо це і є дитяче щастя),дякую за високу оцінку.
п. Галинко, дуже гарана загадка і саме тому - я посміла втрутитися із своїм редагуваням - заради вирівнювання ритміки та установлення наголосів. ( на ваш розгляд)
Ой пішла мамуся- хмара,дощик - син зостався, (бо він трішки із птахами в піжмурки загрався). А тепер щоб наздогнати дорогеньку маму - дуже треба перебігти крізь барвистую браму. Ну а хто з вас дітки скаже , як та брама зветься, Що улітку кольорами до нас всіх сміється?
Дуже -дуже дякую,Роксоланочко!Це вірш мав декілька варіантів і всі (на мою думку ) ніби то непогані. Зверулася до Наталі Г.за порадою і вона спрямувала мій задум.Ваш варіант теж гарний,прочитайте його своїй малечі,це буде найкращою оцінкую для мене.Вам дяка і Бо ваші вірші нпишуться для читання.
Щира дяка і тобі,Миколко! Щоправда десь ти останнім часом "загубився"?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")