Я – Ангел той, що із одним з крилом Молю-благаю Господа про пару, А він свою частіше Волю визнає, Буває надто стриманим до дарів Увесь цей час не слухає мольби – Тьмяніє небо огорнувшись в чари, А серце рветься птахом із грудей Не маю сил, які б злетіти дали… Ген там далеко в піднебесній глибині, Елладою де ясне Сонце сходить, Літає також хтось з одним крилом, Що в пошуках самотньо бродить… О Боже наш, щедріший із щедрот, Забудь провини і важкі й щоденні – Окутай у найвищу благодать Даровану для нас буденних. Нехай Твоя панує Воля в Небесах – ТИ ж й на землі від нині і до віку! Моє кохання перемнож на двох, Коли обнявшись зможемо летіти. Радій за нас як за дітей своїх ТИ почуттями вбережи від Світу… Любов з коханням мовчки обвінчай Обручками серця з’єднай навіки Молитва щира завжди щоб була одна… ...А твоя Воля щоб від віку і до віку!..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")