Життя, чомусь, ніколи не
жаліло
И часто болю додавало й
крадькома
Тому, напевно, знову розриває тіло,
Та, ніби кров’ю, обмивається душа…
Я, мабуть, іноді насправді
божевільна –
Журбою в серці переповнена сповна,
Окута сумом і п’янким дурманом,
Розорена й спустошена така…
Сама іду життям своїм
спокійно
Тому, що так Всевишній
захотів,
Обманута, напевно, цілим
світом
Коханням чи бажаннями із
снів…
Едемом-Раєм не мені гуляти,
Допоки потопатиму в гріхах
–
Обійми доки буду я
сприймати
Моменти щастя, що долають
страх…
Етнічним духом огорнусь
сьогодні
Не піддаватимусь прокльонам
ні на мить
Енергії в мені надмірно
й непокори
Чому ж тоді життя отак
спішить?...
Отак летить, біжить кудись
шалене,
Мою молитву недослухає, напевно,
У бездну, мабуть, віднести
мене кортить
|