Найкращому батькові в світі Ми пишем хороші слова, Доглянуті всі його діти Гордиться він цим не дарма.
Найкращого батька вітаєм, Сумуєм за ним вдалині: Всі жарти дотепні згадаєм Доречні і дуже смішні.
Найкращий з батьків в цілім світі, Дорога життя нелегка І важко усім зрозуміти Де брав стільки сили й тепла.
Найкращий з батьків, милий тату Забрали тебе небеса І холодом сковує серце: Найкращого батька нема...
30.10.2012
|