Пані Олено! Мені сподобався Ваш вірш " Іду на сповідь" його я й оцінюю, бо в першому багато помилок, але якщо Ви маєте бажання про нього поговорити, то ми поспілкуємося через приват.
Про маму вірші завжди найщиріші ,тому і ваш також світиться любов"ю! .А про кохання теж вічна тема і у свою поезію кожен автор вісіває свої зерна цього почуття.Гарний і цей ваш твір.
І цей вірш також гарний! Таке враження, що славне місто Вишгород аж кишить талантами: Кучерук Віктор, Мороз Галина і ось ще пані Олена! Натхнення Вам і успіхів на нашому сайті!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")