Дуже боляче втрачати рідних, особливо своїх дітей. Та треба триматися. Сили Вам, терпіння, мужності. Прийміть мої співчуття. Пані Катерино, життя продовжується і память про сина жива... З повагою.
Катерино,пробачте мені, що посміла торкнутися вашого невимовного горя. Я не знаходжу слів, щоб висловити моє співчуття, хіба можу молитися за душу вашого синочка і за ваше зболіле серце...
Дякую Вам,п.Наталю! Мій син помер від хвороби Ходжкіна, в окупованому Криму, бо хворів саме тоді, як все це проходило і йому вже російські лікарі (перефарбовані) обіцяли виздровлення. Він до останнього вірив, що вони йому поможуть, але сподівання виявились марними.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")