Вона хотіла вмерти в хаті, В яку то вклала стільки праці... Візьміть мене до дому, прошу. Там помру. Вас всіх вродила. Доглядала. Всім так, як вміла, школу дала... Ви мої діти, візьміть мене зі шпиталю.
Ви, хоч це чули, її волі Відмовилися. Мами болі Вам бачити і чути важко було у ті дні. Вона вмирала, сльози лила. Вона за хатою тужила. Ваша байдужість цвяхом до труни була її.
Всіх вас любила ваша мама. В той час, коли теж була сама. В стелю дивлячись вам вимолювала силу. Вона вам ваше я простила. В неї були небесні крила. В небо взяли її душу. В могилу тіло... 14.03.2017р.
Соціальні проблеми чи, може, безсердечність молодих, часто приводять до таких випадків у нашому буденному житті. Таке трапляється і у заможних країнах, а в нас і поготів.
Болюча але правдива історія сьогодення! Раніше люди старіли, хворіли, але були з родиною у своїй хаті до смерті. Зараз дуже часто запихають їх у старечі доми, і або відвідують час -від- часу, або і того ні!
Знаю і бачу ці проблеми людей у Старечих Домах. Відвідую Старечий Дім, а в ньому Пана Степана - воїна УПА, якому наближається сотня років... Дякую Вам за слово і зрозуміння. З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Є біля нас такі молоді люди, які не думають про те, що їх чекає... Сумно мені. Дякую Вам за слово. З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")