Місяць хмарами в небі укривсь,
Навкруги линуть звуки життя,
Світ під тишею неба схиливсь,
Відчуваючи хибність буття.
Потаємний сакральний вінок
Має Місяць і вічність Душі.
Розум втратив з Душею зв’язок,
зрадив світ цей на крайній межі.
У мільйонах далеких світів
Відбувається сутність єства,
З одиноких Душевних вогнів
Теплотою впоїться Земля.
Місяць в темному небі зійшов
І розкинулись крила хмарин.
Як знайти мені там без оков,
Без земного тяжіння, свій дім .
30.092015р.
Поиск приюта... (Эле́гия)
Облаками укрылась Луна,
Звуки жизни я слышу вокруг,
Этот звон создаёт тишина,
Здесь Судьбою очерчено круг...
Между тайной Души и Луной,
Существует сакральная связь,
Между Разумом и Душой,
Эта ниточка — оборвалась...
В миллионах далёких миров,
Отражается суть естества,
В единицах Душевных костров,
Согревается наша Земля...
В тёмном небе вижу Луну,
Вижу крылья ночных облаков,
Одного я никак не пойму,
Где мой дом… без Земных оков?!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")