НА ОСОННІ
Вечори у сумі,
Ночі у безсоні,
Кісточки прогріти
Вийду на осонні.
Марні сподівання,
І надії марні.
Перші вересневі
Дні такі безхмарні.
А мені на призьбі,
Тепло та невтішно.
Я не сьогоденний,
А якийсь колишній.
Сунуть небом хмари
Слід за журавлями.
Як же розминувся
Я, любенькі, з вами?
Як же загубився
У людському морі,
Що мене, мов тріску,
Занесло у горе.
Сонячно, та в серці
Чорна хмара зріє,
Що душа слабенька
Проти неї вдіє?
Ой, літа, літочки,
Певно вже останні.
Скоро не побачу
Неба на світанні,
Скоро не почую
Співу соловейка,
Скоро не відчую,
У грудях серденька.
Сумно, ох і сумно
Жити в самотині,
Що ж його робити
Літній вкрай людині?
Сонечко прогріло
Всі мої кісточки,
Знов зазеленіли
В далині горбочки.
Підіймусь я з призьби,
Та й пошкандибаю,
Крізь садки вишневі,
Крізь лани безкраї.
Вересень 2012
Додав: вершник (04.09.2012)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірші про чоловіків
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2921 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА