ДІЙДИ ЗІ МНОЮ МИЛА ДО ПЕРОНУ
І РУКУ ТИ МОЮ НЕ
ВІДПУСКАЙ,
ВЖЕ БАЧУ НОМЕР Я СВОГО
ВАГОНУ,
МЕНІ ЩОСЬ НА ПРОЩАННЯ
ПОБАЖАЙ.
ТА ТІЛЬКИ ПРОШУ, НЕ БАЖАЙ
ТАКОГО,
ЧОМУ НЕ ДАНО ЗБУТИСЯ В
ЖИТТІ,
МЕНІ НЕ ТРЕБА ЩАСТЯ
НЕЗЕМНОГО,
БО Я ЗЕМНИЙ-НЕ СУДЖЕНО
МЕНІ.
МЕНІ ТИ ВДАЧІ МОЖЕШ
ПОБАЖАТИ,,
БАЖАЙ-ЛЮБИТИ, ДЕ ЛЮБОВ-ТАМ
РАЙ.
І ПОБАЖАЙ МЕНІ ТИ ПРОСТО
ЖИ-ТИ,
МЕНІ ЖИВИМ ВЕРНУТИСЬ
ПОБАЖАЙ.
|