Вітер гуляє довкіллям З дерев листя зносить Котиться воно стрибає вільно В неспокійну золоту осінь. Листок багряний вється вдаль Як поштовий адресату лист Матусине серце крає печаль На довгоочікувану запізнілу звість. Постукала пташка у вікно Стрепенулась це іі синок Ніколи не згасне іі надія Що біда згине жахлива. І сльози висушить роса Не всіх загоіться душа Там кружляють в смутку листочки Звідки не вертаються Героі синочки А осінній вітер блукає скрізь Несе адресата загублений лист Який втішить родину словами І зігріє серце мами.
ваші твори такі щирі , що часом забуваються всі недоречності і в ритмічності , ( а побажання , трішки вдосконалити їх , і вірші б були просто люкс! ) , бо пишуться лише душею, а хочеться ще трішки уміння . А біль відчутний в кожному слові , в кожній думці , і ніяк не може забутися...
Важко писати такі вірші , коли так хочеться багато написати , передати , а чогось ще ніби не вистарчає , і в мене так часто буває , пише душа і серце , слова просто плачуть , але щось ще бракує ... Але такі вірші перечитуються радо , бо вони застравляють думати серце !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")