Ці коротенькі рядки для Вас- хто боровся за нашу свободу і незалежність від часів Майдану і донині! Для Вас, герої нашої Держави, що пали у бою , але назавжди залишилися жити у наших серцях! Вічна Вам пам"ять!
Свобода не приходить ненароком,
Свобода здобувається в борні,
Як треба-зуб за зуб, за око-око,
Бо легко не буває на війні.
Війна така нещадна і жорстока,
Та воля є сильніша во стократ,
І треба вміти жертвувати оком,
Щоб не загарбав душу лютий кат.
|