Як в дев’ятнадцятім прийшла до нас навала,
На наших душах «мір» свій будувала,
То до цих пір знаходимо в ровах
Героїв наших з кулями в серцях…
Топтали з глумом нашу Україну,
Із хуторів зоставили руїну,
Хто працював від рання до смеркання,
Той як куркуль був вигнаний зарання…
Тепер на Сході зеки «мір» будують,
Дітей вбивають і людей мордують.
Що їм конвенції – в них «руський вільний мір» -
Із зеками його будує тхір!
Чи мало, Господи, в нас болю, чи замало?
Що військо демона на нас вкотре повстало?
І знов благаю Бога –поможи,
Від демонів врятуй і збережи….
Шкода, та, сподіваюсь, щось зміниться... Люди змінять, особливо ті, що зараз захищають нас на сході.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")