Українським солдатам! Спасибі, солдате, що ти там воюєш, Що своїм життям за нас ризикуєш. За сон наш спокійний, без зриву гармат На Сході воюють сотні солдат!
В окопі сидять і зброю тримають, Від ворога лютого нас захищають. І свою сім’ю і свою дитину І нашу нещасну державу Вкраїну!
І кинуті владою в пекло війни За кого ж воюють наші сини? За люд той невдячний, що біженцем звуть Які за Росію, а в нас тут живуть?
Ну Бог їм суддя, Бог бачить все з неба, Таких українців нам і не треба, Уже не за них воюють сини, За земленьку рідну воюють вони!
За них я молюся кожну хвилину, І Бога прошу за нашу Вкраїну, І вірю, і знаю – перемога за нами! Ніколи не будемо під москалями!
Наша армія - це своєрідний механізм, а ті солдати що сидять в окопах є героїчним проявом роботи цього механізму. Але, я думаю, не менш героїчним є робота звязківців, розвідників, артилеристів тиловиків, медиків, навчальних центрів та волонтерів (здається нікого не забув). Дякую.
Звичайно, я взагалі вдячна всім і захоплююся всіма хто там хоч якось старається захистити нас і наших дітей. Сьогодні на Схід поїхав мій сусід, в нього є син 7 клас і маленька донечка, ще навіть місяця немає. Слава українським героям! Слава батькам , синам, чоловікам! Хай вертаються живими додому, хай припиниться та жорстока війна, хай утре сльози Україна і розквітне , і хай нарешті запанує мир!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")