Скаженіли ординці донецькі,
Били з «Градів» й гармат день за днем…
Наш блокпост, як маленька фортеця,
Огризався прицільним вогнем.
...Бій почався із самого ранку,
Запалала земля навкруги.
За підтримки російського танка
На блокпост поповзли вороги.
Прямо в ціль полетіли гранати –
Наш не схибив геройський боєць.
А у відповідь – постріл з гармати,
А у відповідь – в груди свинець…
Світ наповнився болем до краю.
Впав юнак серед бруду й іржі.
– Хлопці, чуєте… я… помираю…
Тільки матері не кажіть…
Падав й танув на ньому сніг,
Мов свіча на останнім причасті...
Він на східному фронті поліг
У бою за містечко Щастя.