Бо мертвий, але ситий…
Гостинно запросив його до столу,
Тарілки, глечики, меню на вищий клас,
Присів тихенько, з боку, навіть долу:
Поїж, москалику, що нам дарує час...
Надпий із келиха ридань солоно-рідних,
Кашаночки вкуси із людських вен,
Холодчику із трупів непотрібних,
Яких в Донбасі встелено, ген-ген...
Ну, як смакує? Сало пригоріло?
Та ні, без преміксів, сьогоднішні кнурі,
То мо' з кадирівського тіла,
Обгидили у льосі десь щурі...
А хочеш ще? Бо ми по горло ситі,
Щодня свинцем в приціл шпигуєм люд,
Ми на одному, ви на іншім світі,
Чому не треба? Не вподобав блюд?
Поговорили, радощі згадали,
Як у дитинстві бігали у дощ,
Як разом щастя було мало,
Поклони били, не до близьких мощ…
Розродичалися, я вивів його в поле,
Прощай сказав і смутком оповитий,
Я вистрілив у лоб йому, із болем,
Більш не прийде, бо мертвий, але ситий...
|