Болюча тема для всіх у кого в грудях людське серце, яке не може збагнути того віроломного нападу сусіда, який, б'ючи себе в груди, називає нас братами.
Про братів давно вже мови немає. Навіть слабкі пересічні громадяни знають, що таке Росія. Не соромлячить, вони зупиняють розумників, які щось там говорять про велич і порядність сусіда, про те. як гарно там живеться. Вчора одна жіночка так всипала чоловікові у вагоні на його пропагандистські вихваляння, що мало йому не здалося. Всі повинні зупиняти наших недругів і ставити їх на місце. Дякую Вам за коментар! Щасти!
І я Вам дякую за високу оцінку мого перекладу. А погрішності... Ми ж аматори. Дякую також і за довіру. Вітаю Вас на сайті "Анумо знову віршувать!" і бажаю творчих успіхів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")