- Ну, як ти там? - Та все відмінно… Як вдома, мамо, тільки з…мінно… І дрони замість солов’їв… Ти не турбуйся, я поїв… - Ну, як ти там? - Татусю, добре… Ти серце дав мені хоробре… Я з ним нічого не боюся… Воно наказує – я б’юся… - Ну, як ти там? - Тебе кохаю… Вітрами, чуєш? - я зітхаю… На небі, бачачи зорю… Я з вами нишком говорю… - Ну, як ти там? - Я скоро буду… Ні-ні, я, доню, не забуду… Купив і лялечку, і буси… Їх вже несуть поштові гуси… - Ну, як ти там? - Синочку, милий… Я на футбол збираю сили… Щодня тренуюсь, не лінюся… Ми всіх поборемо, клянуся… - Ну, як ти там? - У штабі, брате… Стомився вже у карти грати… Під вечір трохи сипав град… Та я не змок, тримайся, брат… - Ну, як ти там? - Збираю квіти… Для тебе, сестро, щоб зустріти… Ще зовсім трохи ласки Бога… І буде мир, і перемога… Не скажуть правди нам герої… Хіба в окопі власній зброї… І як би там не було лихо… Їм головне, що вдома – тихо…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1317 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")