Вшановуємо память Арсенія Петровича Камікадзе. Який героїчно загинув, врізавшись лисим, летальним апаратом, в скупчення державного бюджету України.
СКАРБ
У Віктора Федоровича Януковича було три золоті речі золотий унітаз, золотий батон і золотий голос України. При чому золотий голос України, лунав із золотого унітазу, де він споживав рештки золотого батону.
КРИМІНАЛ
Вкрали. Мільярд! Знайшли. Мільйон! Звинуватили. У викраденні тисячі! Повернули. Дулю!
ПРО БУКВУ Ї У СЛОВІ НАБУ
Завершується формування антикорупційних органів, вже незабаром проголосують закон про, створення антикорупційних корупціонерів...
"Світ вижив тому що сміявся" Цей мудрий вислів нам сьогодні якраз до речі. До біса можновладців разом з їх жлобоімунітетами. Це для хорошого настрою читачів!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")