вікіпедія
Традиція запрошувати іноземців на керівні посади в уряді, з явилася ще за часів президента В. Ющенка.
Першою такою особою стала чи то китаянка, чи то північно-кореянка Вона, що була призначена прем єр міністром України. Як відомо, була та Вона не єдиною іноземкою в уряді, а разом з якимись чи родичами, чи співвітчизниками. Бо тій Воні, постійно заважали якісь Вони...
новини Ген. прокуратури
Отримано беззаперечні докази замаху на життя В. Януковича коли той тікав з України.
Як було встановлено численними експертизами, в В. Януковича таки стріляли під час його втечі. Найістотнішим доказом став той факт що Любка Полежай народила хлопчика, хоча і не була вагітною... Про це зокрема свідчить вік дитини!
про повсякденне
Ще одним можливим підтвердженням єврейського походження Арсенія Петровича Камікадзе, стало придбання ним акцій телеканалу, з промовистою назвою ZIK...
реформа освіти
Виключно завдяки бездіяльності української влади, було випадково виявлено, культурний замінник найбрутальнішому вислову.
Відтепер громадянам рекомендується замість того щоб посилати своїх опонентів на Х... посилати їх в СУД! Новий вираз сприймається опонентами набагато емоційніше та виразніше, в чому кожен легко переконається після першої ж спроби...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")